Izberite

Toyota bo na sejmu IAA Transportation 2024

predstavila celotno paleto vozil Professional
  • Razstavljeni bodo prvi PROACE MAX, novi PROACE, novi PROACE CITY in novi Hilux Hybrid 48V
  • Vozila so opremljena z novimi pogonskimi sklopi BEV in učinkovitimi motorji z notranjim zgorevanjem
  • Na ogled bodo tudi Toyotine rešitve za transportno industrijo na osnovi vodika
  • Tiskovna konferenca bo potekala na Toyotinem razstavnem prostoru (hala 13) 16. septembra od 10:20 do 10:40

 

Toyota bo imela na letošnjem sejmu IAA Transportation Hannover prvič 700 m2 velik razstavni prostor, na katerem bo predstavila svojo celotno serijo Professional.

S predstavitvijo modela PROACE MAX je Toyotino poslovanje na področju gospodarskih vozil v Evropi doseglo nov mejnik, saj je z njim vstopila v razred velikih dostavnih vozil.

Toyota je v zadnjih letih že dokazala svojo konkurenčnost na trgu kompaktnih in srednje velikih dostavnih vozil, zdaj pa je prisotna v vseh pomembnih tržnih segmentih lahkih gospodarskih vozil.

Novi PROACE MAX je na voljo v baterijsko-električni različici, ki je s številnimi možnostmi predelave primerna za najrazličnejše potrebe. Med drugim so tovarniško na voljo različice z zložljivo stranico, šasijo s kabino ter prekucnikom, certificirani predelovalci pa lahko izvedejo še dodatne prilagoditve.

Toyota je letos predstavila še posodobljen srednje velik kombi PROACE in kompaktni PROACE CITY ter njuni različici VERSO, ki ju odlikujejo osupljive nove oblike.

Poleg tega bo legendarni poltovornjak Hilux prihodnje leto prvič opremljen z 48-voltnim hibridnim sistemom, ki omogoča učinkovitost z dodatno izboljšanimi voznimi zmogljivostmi in zagotavlja dodatno udobje tako pri mestni kot tudi terenski vožnji.

Na Toyotinem razstavnem prostoru bodo predstavljene tudi storitve mobilnosti KINTO, finančne storitve Toyota in zavarovalniške storitve Toyota, ki dopolnjujejo ponudbo Toyota Professional.

Del Toyotinega razstavnega prostora bo namenjen Toyotinim rešitvam za mobilnost na vodik, vključno s prototipom Hiluxa na gorivne celice in sistemi na gorivne celice, ki jih je mogoče zagotoviti drugim proizvajalcem originalne opreme za vgradnjo v tovornjake, avtobuse in druga prevozna sredstva.

Tiskovna konferenca na Toyotinem razstavnem prostoru bo 16. septembra ob 10:20, 17. septembra ob 14.30 pa bo Toyota na sejmu sodelovala v pogovoru o gospodarskih vozilih, ki bo potekal v dvorani 12 v kongresnem centru, kjer bodo razpravljali o alternativnih pogonskih sistemih za gospodarska vozila.

Sejem IAA Transportation 2024 bo potekal od 17. do 22. septembra na razstavišču Deutsche Messe v Hannovru v Nemčiji.